Den korta versionen


Meditationskurs på distans för en spirituell resa

En meditationskurs behöver inte vara svårt! Ruachs Ande:ning™ är en kurs till en mycket kraftfull men enkel djupandning till meditation.

Har du problem med något av följande:

Stress
Bråck på övre magmunnen, diafragman (värdelöst medicinbehandlad!?)
Ballongmage/Uppblåst mage
Sura uppstötningar
Illamående
Trötthet
Huvudvärk
Kraftlöshet
Ångest
Oro

Då kan denna enkla och kraftfulla meditationskurs Ruachs Ande:ning™ vara något för dig. Så fort du lärt dig att behärska den så är den lätt att använda dagligen var du än befinner dig och kräver inte mycket tid. Det enda redskapet du behöver är din kropp, helst en lugn plats samt 10-30 minuter, beroende på vad du behöver uppnå. Dessa minuters meditation kommer ge dig timtals av extra krafter och energi och glädje. Med den tiden och ansträngningen kan man säga att du för 15 minuter köper flera timmar av välmående och extra ork och kraft. En bra hälsomässig affär helt enkelt. Även fast det inte är optimalt så går den t ex att göra på vägen till jobbet på tunnelbana, buss eller pendeltåg osv.


Ruachs Ande:ning™ går ut på enkla andnings- och koncentrationstekniker som alla kan lära sig. Det viktigaste är att du genomför den regelbundet och så ofta som möjligt.


Fördelarna meditationen ger dig kan skapa ett psykiskt beroende, ett positivt beroende! Att regelbundet meditera ger en sådan psykisk skärpa att du så klart inte vill byta ner dig igen.

Det grundtekniken gör är något så enkelt som att djupandningen sköljer som en masserande våg över ditt inre och de inre organen, samt syresätter kroppens alla vrår det går syresätta själv. Detta syret i sin tur tar med sig mängder med slaggprodukter ut ur din kropp. Genom enkla koncentrationsövningar tömmer du dig själv på alla andra tankar och ett lugn är uppnått. Djupandningen sveper som en renande våg över ditt inre. Harmoni och lugn uppnås samt perspektiv på vad som faktiskt är viktigt att lägga både energi och tankar på.

Avslappning, stressreducering, klarare tankar, höjd energi som kommer alltfrån en halvtimme efter till några timmar efter blir en naturlig del av ditt liv med meditation.


Ruachs Ande:ning är en revolutionerande spirituell meditation - Bildkonstnär: http://www.willemworks.tk/

Som distanskurs så kan du köra meditationen när du vill och var du vill. Friheten är stor till stor spiritualism!


Kursen är helt nätbaserad och består utav korta och lättlästa instruktioner(ca ½ sida). Till detta finns även bakomliggande förklaringar. Detta kompletteras med direkt mailkontakt med kursansvarig som besvarar dina frågor samt bistår med kunskap och vägledning under hela kursperioden. Detta för att du på bästa sätt skall utvecklas efter just dina förutsättningar och mål. Information om anmälan finner du genom att trycka på knappen ”Kursanmälan” nedan eller välja ”Kursanmälan” i menyn högst upp, du kommer då till vår samarbetspartners hemsida. Där kan du också göra en intresseanmälan.

Anmäl dig till meditationskursen

Det finns olika vägar att gå i meditation, här får du egen vägledning och tydliga instruktioner till en spirituell upplevelse


Ruachs Ande:ning™ anpassas till att bli just din individuella väg, meditationen förändrar dig inte, den stärker dig! Du blir mer spirituell och kommer i kontakt med hela dig själv.


Ruachs Ande:ning™ står även för det revolutionerande. Grundaren själv är sedan många år helt fri från alla besvär och magmediciner mot sura uppstötningar, halsbränna och irriterad och uppblåst mage, dels orsakat av ett litet bråck i övre magmunnen han har. Djupandningstekniken kommer hjälpa dina besvär, beroende på vilka problem du har med magen, om du utför meditationen rätt så kanske även du slipper dina mediciner och besvär helt. Detta förutsatt att du utför djupandningsmeditationen regelbundet enligt anvisning. Så länge jag utför meditationen är symtomen helt botade! Detta är anledningen till att den som kan visa läkarintyg på bråck på övre magmunnen, diafragman med tillhörande symptom får 25% rabatt på valfri kurs. För den motiverade finns möjligheten att fördjupa grundtekniken vidare för individuella mål.

 
 
Alla rättigheter förbehållna | Upphovsrättsskydd © 2003-2020 Ruachs Ande:ning | Varumärkesskyddat
Orgnr. 7802190251 | Bankgiro 626-8684 | Innehar F-Skattsedel | Bolagsregistrerad
Hemsidan skapad av J.F. HemsidePortalen.se