Om Ruachs

www.ruachs.se - Uppe sedan 11 maj 2010, RA - Ruachs Ande:ning: Meditation som skapar lugn, harmoni och klarhet

Om meditation & djupandning som inte behöver vara svårt!

RA™är en lätt meditation vars kärna är dess djupandning vilken sköljer över ditt inre likt en renande våg som masserar dina inre organ och ditt sinne. Djupandning ger välmående, harmoni och lugn. Meditation som ger kroppskännedom och sinnesnärvaro. Denna djupandning hjälper även mot halsbränna, läs mer nedan.

Djupandningsmeditation vars enkelhet gör den lätt att utföra och minnas. Lättheten är ämnad ge grogrund för regelbundenhet oavsett hälsa. Genom att kursen är på distans och allt material skickas ut via e-post så är friheten stor var, när och hur mediationen skall göras. Vägledningen är nära i denna webbkurs men också friheten. Det är ibland svårt att kunna åka ifrån, men att ta 5-20 minuter där man är, det är enklare. Välkommen in i en enklare vardag, meditationen ger dig kraft, lugn och harmoni och att det är en distanskurs gör att du känner dig friare och får mer tid över.

Djupandning som meditation

Välj i undermenyn ovan om du vill läsa en kortare eller längre version om meditationskursen och dess bakgrundshistoria.

 

 

Kurser.se är marknadsledande inom just kurser, Ruachs Ande:ning finns med i deras djupa utbud och har 5 stycken kursalternativ på deras sida

Se även kursens utbud i denna djupandnings meditation på kurser.se

 
 
Alla rättigheter förbehållna | Upphovsrättsskydd © 2003-2020 Ruachs Ande:ning | Varumärkesskyddat
Orgnr. 7802190251 | Bankgiro 626-8684 | Innehar F-Skattsedel | Bolagsregistrerad
Hemsidan skapad av J.F. HemsidePortalen.se